2009-12-08 ? 17:39:40

-

vad tänker du med? du kan inte fortsätta som du gör. vill du förlora alla dina vänner eller? jag bryr mig inte om dig längre, du hade två personer till vid din sida för ett tag sen, men dom lämnade dej, precis som jag. dom orkade inte med dej längre, det finns inte många som gör det heller. alla snackar skit om dej, fattar du inte att ingen gillar dej längre? en liten patetisk tjej, tror du är bäst, vackrast och snyggast, men vet du? du är helt tvärt om, vi tycker att det är ganska tragiskt att du tror det. att leka barn är okej ibland, men att leka en liten femåring varje dag när man är femton är inte okej. man kan inte springa runt hela dagen varje dag och göra som man själv vill,måste visa respekt för andra.
att du försöker förstöra, snacka skit, slänga ut dej en massa skit kommentarer, kolla på andra som om dom va en människa utan huvud, asso det funkar för fan inte! du och två små patetiska djur försökte förstöra min ett års dag, får jag fråga en grej? hur jävla moget är det på en skala mellan ett och tio, jag skulle säga att du va en tre åring som ville förstöra för en annan tre åring som bygger ett sand slott i sandlådan, så jävla omoget! hur skulle du tycka och känna om jag skulle komma och förstöra nått för dej, du skulle bli jävligt lack, och vad tror du jag och mina nadra två vänner är?!
du har oss inte kvar och du kommer inte få oss tillbaka, inte nångång, även om du går ner på knä och ber så kommer du inte. du har missbrukat din chans, missbrukat din så kallade bästa vän, hon har tröttnat på dej, hon gillar inte dej längre, fattar du inte? hon och vi, väldigt många också. vet inte riktigt vad jag ska säga mer.
men kan säga lite till... att se ut som en barbie, har blonderat hår, pushar sina bröst när man inte har nått att pusha, klär sig som en slampa, går på klubberiet och gick förut på elverket, skryter om allt, skryter om alla sina grejer hon får, kallar sin mamma för hora och sen får en data samma dag, snackar skit om min kille, va fan ska man kalla det? och skryter om sin pappa och alla hans kompisar som har varit med på efterlyst, är grymt bortskämd, får allt man pekar på. hur fan kommer du bli som vuxen?
jag säger tre saker till:
- så fucking synd.
- tänk på vad du gör, you will be alone if you continue with what you are doing. but i don't care
- hoppas håret faller av
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Emma