2009-12-25 ? 19:26:25

hos jackie

som rubriken säger så är jag hos jackie, och här är det fullt hus, det är ganska så mycket folk, tycker jag. vi ska snart kolla på film, en geishas memoarer. har aldrig sett den, men jag tror den är bra, för det sa dom andra här.
idag har det inte hänt så mycket, vaknade och åt frukost. sen när jackie vaknade stog jag och sminkade mig, sen bar det av hit, i snöslask och blöt snö som föll ner.
idag till middag åt jag hummer för första gången, och det va faktiskt gott. trodde inte det skulle vara så gott, men det var det.
imorgon ska vi ju till åre, men jag måste hinna packa också. och sen kommer min "ganska" stora släkt, som består av fyra kusiner, en farbror och hans fru, en faster och hennes man och sen har vi ju våran lilla farmor hemma, så vi blir ganska så många, och mormor kommer också. tror det blir helt okej kul, dom har tråkig vuxen humor, så vi får se hur kul det blir. eftersom vi är hos jackie nu så måste vi vakna tidigt och åka hemifrån tidigt, ska va hemma nu. men men, det är imorgons problem.
puss
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Emma