2009-12-19 ? 23:03:16

städar...

just nu springer jag runt i lägenheten för att lämna saker som inte tillhör mitt rum, som jag har släpat dit för att jag behöver dom just för den stunden, men inte just nu, så jag springer runt lite, fast nu tar jag det lite lugnt, men ska snart börja igen. hatar verkligen att städa, så grymt tråkigt, och ganska så onödigt, för alla saker kommer tillbaka igen, haha. men det känns skönt när man har gjort det, och det blir rent och snyggt igen!
idag har jag och bebis inte gjort speciellt mycket, sovit, ätit, pratat, sovit igen, och typ åkt till mig, ätit, legat i soffan, och nu är vi här.
i veckan ska jag inte göra så mycket, ska packa till åre, fira julafton och sen kommer min lilla farmor, hon är så söt, men gammal. haha. liten vithårig tant, ganska så söt.
på lördag blir det åre och jag längtar jätte mycket, kommer verkligen bli jätte kul, har sett fram emot det ett ganska så långt tag nu, och nu så händer det att jag får åka dit igen. haha. och jag ska INTE åka in i saker (som har hänt), jag ska va lite bättre i år. jackie vill att jag ska ge exempel på vad jag har åkt in i, men det tänker jag inte göra, för det är jätte pinsamt och jag skäms. om man vill veta får man fråga mig, mohaha. men det är inte säkert att jag säger. men man vet aldrig.
imorgon vet jag inte vad som ska hända, men vi ska i alla fall träna. sen får vi se.
hejdå, puss
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Emma