2010-06-06 ? 22:01:24

hello :)

idag vaknade jag med bebi bakom mig, han höll om mig under nacken och runt axlarna, och jag låg jätte nära han, kände hans varma bröst och hans andetag när jag vaknade. hur skönt och underbart är inte det, nån som håller med mig?
sen när älskling hade gått så gick jag bort till centrum, jag skulle egentligen köpt saker till imorgon, det är ju bal. hahah men jag hittade ingenting. så jag gav upp det och började kolla på kläder istället,  haha så typiskt mig! men jag köpte i alla fall två bikinis eller ja, en hel och en överdel. och sen köpte jag en vit strandtröja som är lite genomskinlig. från hm, tänkte använda den i egypten :) och sen köpte jag två ansiktsmasker.
sen kom jag hem, madde smsade och frågade om vi skulle ta en promenad, och jag sa självklart ja till det. så efter middagen gick vi ut och tog en promenad, köpte glass, gick runt och pratade. hahha sen när vi gick upp för backen vid konsum så springer det en jätte stor råtta över vägen, och madde hoppar till och skriker som en liten tre åring, hahahah. så roligt det kan se ut när folk blir rädda :D. sen kom jag hem sen i alla fall, runt nio, äter jordgubbar och då ringer ronja och pratar lite, och sen hoppar jag in i duschen. och nu sitter jag här! :)
skriver mer snart, ska dricka vatten bara!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Emma